Wil je een effectieve manier vinden om jezelf te verdedigen, je conditie te verbeteren en mentale veerkracht te ontwikkelen? Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) biedt dit allemaal en nog veel meer. BJJ is een unieke vechtsport die de nadruk legt op techniek en strategie, waardoor het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditieniveau.

Onze Trainer

Onze BJJ-trainer is Jon Heath, een zwarte band uit Amerika, die momenteel alle lessen in het Engels geeft. Jon begon zijn training in de gi (judopak) in Indiana in 2010, waar hij zijn blauwe band behaalde. Vervolgens verhuisde hij naar Californië, waar hij zijn paarse band behaalde, en daarna naar Florida, waar hij overstapte naar no-gi (BJJ zonder judopak) en zijn bruine en zwarte band behaalde.
Opmerkelijk is dat Jon 12 jaar lang een professionele worstelaar was voordat hij met Jiu Jitsu begon, en hij is gespecialiseerd in no-gi training en beenklemmen. Jon begon na slechts 4 maanden training met wedstrijden en is sindsdien actief gebleven, dus hij heeft de ervaring om je te begeleiden, of je nu een wedstrijdsporter of een recreatieve vechtsporter wilt worden.

Waarom kiezen voor BJJ bij S.V. Kian Schi?
Effectieve zelfverdediging: leer technieken om grotere en sterkere tegenstanders te overwinnen met behulp van techniek en strategie.
Uitstekende conditie: Verhoog je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn.
Mentale voordelen: Verbeter je discipline, doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen.
Gemeenschap: Word onderdeel van een ondersteunende en motiverende groep gelijkgestemden.
Voortdurende groei: Beleef een levenslange reis van leren en zelfontwikkeling. Je kunt relatief snel vaardig worden in Jiu Jitsu, maar je zult blijven verbeteren en nieuwe technieken ontdekken zo lang je traint!

Begin vandaag nog!
Doe mee met een gratis proefles BJJ.
Waar: De Mient 273 D, Den Haag
Wanneer: elke vrijdag
Tijd: van 19:30 – 21:00
Kleding: Jiu Jitsu lessen zijn allemaal no-gi (zonder judopak). Draag comfortabele korte broek en een nauwsluitend shirt. Optionele kniebeschermers en gebitsbeschermer.

Ontdek BJJ bij S.V. Kian Schi en geniet van de full-body workout in spelvorm! Neem contact met ons op of meld je aan via het proeflesformulier.